Blog Cafeteria.ro
Categorii produse
Cosul tau

Blog - cafea RSS

12 Apr Jurnalul unui business local in pandemie
Marian 0 1321
Adaptabilitate... Am inceput acest proiect cu vanzare de cafea si ceaiuri in 2014 cand inca nu se iesise din criza financiara... Acum a venit totul brusc, totul deodata, totul necunoscut... Suntem un mic business, ce traim din vanzari de cafea, ce..
14 Oct Decalcifierea espressorului de cafea
Marian 0 9143
Articol rescris 1. Ce este decalcifierea. Decalcifierea reprezinta operatiunea de indepartare a calcarului depus de apa pe piesele espressorului de cafea. 2.De ce este necesara decalcifierea espressoarelor de cafea. Apa contine minerale, care s..
12 Oct Primavara unui arbust de cafea
Marian 0 394
Dupa sezonul rece (care a fost destul de bland) am scos arbustul de cafea la lumina. Spre surprinderea noastra la sfarsitul lui iulie 2017 era plin de flori, flori care au pastrat fructele. In aprilie 2018 avem ciresele de cafea coapte! Pentru..
11 Oct Incercati cafea proaspat prajita
Marian 0
Majoritatea brandurilor de cafea consacrate si-au avut inceputurile intr-o mica prajitorie locala sau intr-un shop cu prajitor. Incet s-au dezvoltat, au depasit bariera locala, capacitatea prajitoriei s-a marit, iar businessul s-a trasformat in praji..
09 Oct Rasnita Hario Skerton - un start kit pentru o cafea (extractie) de calitate
Marian 0 408
Up date articol Chiar daca peste zi, scapam la un vendomat pe holul de la job, spargem o capsula intr-o sedinta interminabila sau degustam un espresso veritabil la cafeneaua din colt. Unul din ingrendientele unei cafele reusite este "ceremonialul"...
08 Oct Prezenti la concursul Game of Holds
Marian 0 222
Sambata, 11 noiembrie, la Fabrica de catarat a avut loc un concurs de bouldering (catarare) "Game of Holds", unde am avut oportunitatea de a fi unii dintre sponsori. Cu aceasta ocazie am lansat oficial parteneriatul cu un nou prajitor din Bucuresti-..
Afişare 1 - 6 din 17 (3 pagini)