Sambata, 11 noiembrie, la Fabrica de catarat a avut loc un concurs de bouldering (catarare) "Game of Holds", unde am avut oportunitatea de a fi unii dintre sponsori.

Cu aceasta ocazie am lansat oficial parteneriatul cu un nou prajitor din Bucuresti-Cafe Plaisir, Cafethescu. Este al doilea prajitor cu care lucram, alaturi de Concept Bike Cafe-Claro. Cafelele prajite de ei le vindem sub brandul Boero, sunt cafele proaspat prajite.

Boero cafea proaspat prajita

Cafe Plaisir prajeste pentru noi urmatoarele sortimente Boero: Peru Altura, Guatemala Huehuetenango, Kenya Maasay si Salvador Vulcan Del Chingo.

Praitorul este un Joper de 6 kg cu cuptor din fonta.

Prajitor JJope boero cafea proaspat prajita

Premiantii au primit din partea noastra o cafea Peru Altura- o cafea bio cu cu un corp bogat, cu note florale si gust final placut de citrice. Am facut un mic compromis si am pus o cafea rasnita pentru espresso in fiecare punga (nu se poate prevedea cine castiga, cu atat mai greu si cum prepara cafeluta :))

Peru Altura boero cafea proaspat prajita

Participantii au avut in prima parte a zilei o Guatemala Huetuetenago, iar in a doua parte Peru Palomar (chiar daca e prajita de Concept Bike).

Boero cafea proaspat prajita

Boero cafea proaspat prajita

Evenimentul a fost unul reusit, iubitorii acestui sport pot citi o recenzie click aici www.sportnjoy.ro