Laptele vegetal este un aliment ce se obtine in principiu prin fierberea platelor urmat de stoarcerea lor. Retetele pot diferi la unele alimente se mai adauga vitamine.

lapte vegetal orasi migdale

Ce este mai sanatos laptele organic sau laptele vegetal? Este o intrebare la care putem afla o multitudine de raspunsuri, depinde cui adresam aceasta intrebare. Personal as dori sa nu imi dau cu parerea…

Laptele vegetal il vad ca o alternativa pentru laptele organic pentru cei care au intolerata sau alergii la lactoza.

De asemenea am intalnit personae care beau lapte vegetal, doar pentru ca le place acest gust. Avantajul laptelui vegetal este ca se pot obtine din plante care sa acopera o paleta mult mai larga de gusturi: cocos, migdale, soia etc.

lapte orasi vegetal cafea

Laptele vegetal este preferat si de catre cei care considera ca obtinerea laptelui orgnic se face prin chinuirea animalelor (privarea puilor de lapte matern).  Alte studii arata ca laptele vegetal este mult mai prietenos cu mediul.

Laptele vegetal Orasi a fost creat special pentru barista din intreaga lume cu sortimente diferite pentru exigente ridicate.

Am incercat laptele nostru cu mai multe sortimente de cafea si ciocolata calda, iar concluzia a fost simpla: merita incercat. Am incercat si la ciocolata calda: delicios.

lapte vegetal cafea orasi