50 ce voluntari specialisti in diferite domenii au donat 8 ore din timpul lor pentru a ajuta una din ONG-urile inscrise sa se dezvolte. Au fost implicate in proiect noua organizatii, astfel ca voluntarii au format 9 echipe de lucru-fiecare cu brieful ei.

cafea proaspat prajita de origine

S-a lucrat toata noaptea, iar dimineata rezultatele nu s-au lasat asteptate. Reprezentantii ONG-urilor participante au obtinut o strategie viabila, realista pe care sa o aplice specific.

Cafeterie a avut onoarea de a oferi cafeaua si ceaiul acestor oameni cu suflet mare.

Avand in vedere ca evenimentul a durat pana la ora 3 dimineata, cafeaua a fost o necesitate.

Ne-am pregatit pe masura responsabilitatii si am venit cu o cafea proaspat prajita. In prima parte a serii am avut un blend 100% arabica Hotspotcaffe. Hotspotcaffe este un amestec de trei cafele de origine proaspat prajita la prajitoria cu acelasi nume a unor campioni Barista.

In a doua parte a serii (deja dimineata), am putut savura o cafea de origine 100% arabica, proaspat prajita -Nicaragua Las Morenitas.  Boabele de cafea sunt cultivate la peste 1200 metri altitudine, intr-o livada cu copaci inalti. Recoltarea boabelor se face manual, astfel se aleg mereu doar cele coapte. Uscarea boabelor de cafea se face la soare. Toate acestea fac din Nicaragua Las Morenitas o cafea de la care cu greu de poti abtine. Pentru iubitorii de ceai am avut cateva sortimente: ceai fructe de padure Julius Meinl, ceai verde cu lamaie Julius Meinl, ceai fructe de padure Julius Meinl...

cafea boabe de origine proaspat prajita Nicaragua

Rezultatele benefice ale cafelei nu au asteptat sa se vada, pana la sfarsitul evenimentului am fost singurul dintr-o armata de oameni pe care l-a furat somnul pentru cateva minute :)), recunosc eu am baut cafea doar de placere...

cafea boabe de origine 100% arabica pentru espressor si ibric

Multumim organizatorilor ca ne-au acordat sansa de a cunoaste oameni minunati cu proiecte marete.

Post rescris