Blog Cafeteria.ro
Categorii produse
Cosul tau

Blog RSS

01 Oct Retragerea produsului ceai de mentă (“Bio Erfrischende Minze” / “Organic Refreshing Mint”)
Marian 0 71
Va rugam, daca ati achizitionat produsl Refreshing Mint Big Bag Julius Meinl, loturile de mai jos sa nu il consumati si sa ne contactati pentru a-l returna celor de la Julius Meinl Romania. Va rog sa ne contactati: tel 0742985492, mail [email protected]
14 Jul Vara ceaiului cu gheata- Fruit symphony organic
Marian 0 620
Bem ceai vara? Cald? Rece? Cu gheata? Dorim sa bem ceva racoritor, fructat, dar nu ne-am decis ce anume. Poate un ceai cu gheata ar fi o solutie la indemana si foarte usor de preparat. Unde mai pui ca este si  sanatos. Am facut o infuzieceai orga..
26 May Laptele vegetal in cafea
Marian 0 266
Laptele vegetal este un aliment ce se obtine in principiu prin fierberea platelor urmat de stoarcerea lor. Retetele pot diferi la unele alimente se mai adauga vitamine. Ce este mai sanatos laptele organic sau laptele vegetal? Este o intrebar..
12 Apr Jurnalul unui business local in pandemie
Marian 0 181
Adaptabilitate... Am inceput acest proiect cu vanzare de cafea si ceaiuri in 2014 cand inca nu se iesise din criza financiara... Acum a venit totul brusc, totul deodata, totul necunoscut... Suntem un mic business, ce traim din vanzari de cafea, ce..
08 Dec Am facut update la site noiembrie 2019
Marian 0 205
In luna noiembrie site-ul cafeterie.ro a fost imbunatatit. Aceste up-date vine si cu cateva schimbari: Clientii trebuie sa isi refaca conturile. Blogurile si review-urile nu au fost compatibile cu noua versiune, astfel incat unele date anterioare ..
14 Oct Decalcifierea espressorului de cafea
Marian 0 156
Articol rescris 1. Ce este decalcifierea. Decalcifierea reprezinta operatiunea de indepartare a calcarului depus de apa pe piesele espressorului de cafea. 2.De ce este necesara decalcifierea espressoarelor de cafea. Apa contine minerale, care s..
Afişare 1 - 6 din 26 (5 pagini)