Blog

Am facut up-date la site noiembrie 2019

Am facut up-date la site noiembrie 2019 />
Am modificat site-ul. read more

Fabrica de catarat, lansare Boero 8a

Fabrica de catarat, lansare Boero 8a />
In noiembrie, am avut oportunitatea de a oferi cafea si ceai sportivilor participanti la un concurs de catarat la Fabrica de catarat. read more

Granulatia cafelei

Granulatia cafelei />
Daca punem un bob intreg intr-o ceasca cu apa vom obtine cafea? Cu siguranta nu. read more

Macinatura Lavazza Blue vs Espresso Point

Macinatura Lavazza Blue vs  Espresso Point />
In Romania cele mai raspandite capsule de cafea Lavazza sunt Lavazza Blue si Lavazza Espresso Point. read more

Noul campion mondial la roasting

Noul campion mondial la roasting />
In aprilie la Shanghai, China, Alexandru Niculae a devenit primul roman campion mondial la prajit cafea. read more

Rasnita Hario Skerton- un start kit pentru o cafea (extractie) de calitate

Rasnita Hario Skerton- un start kit pentru o cafea (extractie) de calitate />
Acasa, ibiricul reprezinta cea mai utilizata metoda de preparare a cafelei. read more

Decalcifierea espressorului de cafea

Decalcifierea espressorului de cafea />
Ce este decalcifierea? De ce este necesara aceasta operatie? Cand facem decalcifiere? Ce solutii folosim la decalcifiere? Cum facem decalcifierea? read more

8 hours overtime for a good cause

8 hours overtime for a good cause />
Vineri 27 martie a avut loc un eveniment pentru dezvoltarea ONG-urilor "8 hours overtime for a good cause", organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti. read more

Eveniment Climb Again

21.09.2019

Eveniment Climb Again />
Climb Again este un proiect ce si-a propus sa ajute copiii cu probleme prin practicarea catararii (escalada sau bouldering). read more

2016-8 hours overtime for a good cause

21.09.2019

2016-8 hours overtime for a good cause />
Pentru al doilea an consecutiv am avut onoarea de a fi invitati sa participam la un proiect ce isi propune dezvoltatarea unor ONG-uri si implicit a comunitatii in care ne dezvoltam. read more