Blog Cafeteria.ro
Categorii produse
Cosul tau

Blog RSS

14 Jul Vara ceaiului cu gheata- Fruit symphony organic
Marian 0 3556
Bem ceai vara? Cald? Rece? Cu gheata? Dorim sa bem ceva racoritor, fructat, dar nu ne-am decis ce anume. Poate un ceai cu gheata ar fi o solutie la indemana si foarte usor de preparat. Unde mai pui ca este si  sanatos. Am facut o infuzieceai orga..
26 May Laptele vegetal in cafea
Marian 0 1545
Laptele vegetal este un aliment ce se obtine in principiu prin fierberea platelor urmat de stoarcerea lor. Retetele pot diferi la unele alimente se mai adauga vitamine. Ce este mai sanatos laptele organic sau laptele vegetal? Este o intrebar..
12 Apr Jurnalul unui business local in pandemie
Marian 0 1321
Adaptabilitate... Am inceput acest proiect cu vanzare de cafea si ceaiuri in 2014 cand inca nu se iesise din criza financiara... Acum a venit totul brusc, totul deodata, totul necunoscut... Suntem un mic business, ce traim din vanzari de cafea, ce..
08 Dec Am facut update la site noiembrie 2019
Marian 0 1111
In luna noiembrie site-ul cafeterie.ro a fost imbunatatit. Aceste up-date vine si cu cateva schimbari: Clientii trebuie sa isi refaca conturile. Blogurile si review-urile nu au fost compatibile cu noua versiune, astfel incat unele date anterioare ..
14 Oct Decalcifierea espressorului de cafea
Marian 0 9145
Articol rescris 1. Ce este decalcifierea. Decalcifierea reprezinta operatiunea de indepartare a calcarului depus de apa pe piesele espressorului de cafea. 2.De ce este necesara decalcifierea espressoarelor de cafea. Apa contine minerale, care s..
12 Oct Primavara unui arbust de cafea
Marian 0 394
Dupa sezonul rece (care a fost destul de bland) am scos arbustul de cafea la lumina. Spre surprinderea noastra la sfarsitul lui iulie 2017 era plin de flori, flori care au pastrat fructele. In aprilie 2018 avem ciresele de cafea coapte! Pentru..
Afişare 1 - 6 din 25 (5 pagini)