Vara ceaiului cu gheata- Fruit symphony organic
Bem ceai vara? Cald? Rece? Cu gheata?
Dorim sa bem ceva racoritor, fructat, dar nu ne-am decis ce anume. Poate un ceai cu gheata ar fi o solutie la indemana si foarte usor de preparat. Unde mai pui ca este si sanatos.
Am facut o infuzieceai organic Fruit Symphony in 300 ml de apa fiarta (~100 grade C). Am infuzat precum ne recomanda producatorul timp de 5 minute. Chiar daca este cald, preferam infuzia clasica cu apa fiarta, am incercat si infuzia la rece timp de 12 ore, insa rezultatul nu a fost chiar pe gustul nostru.
Dupa 5 minute de lasat la infuzare, indepartam plicul si racim ceaiul (am pus bolul in apa rece). In momentul in care a ajuns la temperatura camerei, ceaiul l-am turnat intr-un pahar cu gheata si am adaugat o felie de lamaie. O reteta simpla, dar un gust dulce acrisor remarcabil, racoritor la propriu. Desi nu am simtit nevoia se poate pune si putina miere iar daca avem si o frunza de menta proaspata poza este completa.
Ceaiul folosit a fost Fruit Symphony organic Julius MEINL, CLICK AICI
Lasă un comentariu