Le piantagioni del caffe
Categorii produse
Cosul tau

Le piantagioni del caffe

Alto Palomar este o cafea boabe 100% Arabica, cu certificare Bio, o cafea organica culeasa cu grija din Peru, ferma Chanchamayo.Are o aroma cu aciditate delicata, corp rotund si un aftertaste subtil de cacao. Note de miere si migdale prajite.Ideala atat pentru espresso, cat si consumata cu lapte.Caf..
47,50RON
Fără TVA:43,58RON
Cachoeira da Grama este o cafea macinata 100% Arabica, cu certificare CSC, ce provine din Brazilia - Vale de Grama, Minas Gerais, ferma Cachoieira da Grama.Ideala atat pentru espresso, cat si pentru sortimentele cu lapte. Are note de ciocolata cu lapte, cacao si un gust dulce de mandarine.Cafea maci..
44,50RON
Fără TVA:40,83RON
Water Decaf este o cafea boabe 100% Arabica , cu certificare CSC, culeasa cu grija din Brazilia, ferma Cerrado – Sul de Minas.Procesarea prin spalare cu apa saturata, expunere la aburidar cu pastrarea calitatilor organoleptice, filtrate cu carbon si uscata in cuptor.Ideala pentru espresso, este o ca..
48,50RON
Fără TVA:44,50RON
Alto Palomar este o cafea macinata 100% Arabica, cu certificare Bio, o cafea organica culeasa cu grija din Peru, ferma Chanchamayo.Are o aroma cu aciditate delicata, corp rotund si un aftertaste subtil de cacao. Note de miere si migdale prajite.Ideala atat pentru espresso, cat si consumata cu lapte...
48,50RON
Fără TVA:44,50RON
Yrgalem este o cafea boabe 100% Arabica, cu certificare CSC, ce provine din Etiopia - ferma Yrgalem.O cafea complexa cu aciditate pronuntata, aroma florala, note de citrice, bergamota si miere si un delicat gust dulce.Cafea boabe, ambalata la punga de 250 gr...
46,50RON
Fără TVA:42,66RON
Cachoeira da Grama este o cafea boabe 100% Arabica, cu certificare CSC, ce provine din Brazilia - Vale de Grama, Minas Gerais, ferma Cachoieira da Grama.Ideala atat pentru espresso, cat si pentru sortimentele cu lapte.Are note de ciocolata cu lapte, cacao si un gust dulce de mandarine.Cafea boabe am..
54,50RON
Fără TVA:50,00RON
La Cumbre este o cafea boabe 100% Arabica, o cafea culeasa cu grija din El Salvador, ferma Finca La Cumbre.Aceasta cafea este produsa de ferma castigatoare a Cupei Excelentei din anul 2018. Are un gust fructat cu arome de mar cires si banan.Speciality coffee, ambalata 250 gr..
58,50RON
Fără TVA:53,67RON
Samaria este o cafea boabe 100% Arabica, o cafea cultivata dupa o tehnica straveche din vremea mayasilor, din Columbia, ferma Finca Samaria.Are un gust floral intens cu aciditate pronuntata dar blanda si gust intens de ciocolata si portocale.Speciality coffee ambalata la 250 gr..
56,00RON
Fără TVA:51,38RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)