Jura
Categorii produse
Cosul tau

Jura

Brand: Jura
Pastile pentru decalcifiat espressoarele Jura. Cutie cu 9 pastile..
70,00RON
Fără TVA:58,82RON
Brand: Jura
Pastile pentru curatat espressoarele de cafea Jura. Pastilele cu detergent special pentru a curata uleiul si rezidurile de cafea depuse pe componentele espressoarelor Jura. Uleiurile depuse pot dat un gust si miros neplacut cafelei, Rezidurile pot infunda sitele aparatului iar produsul final n..
49,00RON
Fără TVA:41,18RON
Brand: Jura
Cafeaua contine 98% apa, iar o apa filtrata inseamna o cafea mai buna, mai pura.Previne depunerea calcarului, prelungeste durata de viata a espressorului.A se verifica compatibilitatea cu espressorul dvs (trebuie sa contina suportul de filtru clarice smart in bazinul de apa).Folosind corect filtru d..
82,00RON
Fără TVA:68,91RON
Brand: Jura
Filtru apa, pentru espressoarele Jura (verficati tipul aparatului, exista filtre Jura white si blue) Ideal a se folosi pentru filtrarea a 50 litri de apa. Nu este recomandat a se folosi un filtru o perioada mare de timp, chiar daca se proceseaza putine cafele (maxim 2 luni). Previne aparitia d..
82,00RON
Fără TVA:68,91RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - cu dozator.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, uso..
76,00RON
Fără TVA:63,87RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - rezerva.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, usoara..
69,00RON
Fără TVA:57,98RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)