Accesorii
Categorii produse
Cosul tau

Accesorii

Brand: Keep Cup
Paharul KeepCup Brew - Cork Edition este realizat din sticla calita si pluta, un pahar reutilizabil care face transportul cafelei mult mai usor si placut. Capacul negru este realizat din polipropilena si este 100% reciclabil. Este prevazut cu un orificiu pentru baut si cu un dop pentru a il ast..
82,00RON
Fără TVA:68,91RON
Brand: saeco
Solutie concentrata pentru decalcifiere Seco Philips CA 6700. Produs special pentru aparatele Saeco-Philips.Decalcifierea automatului de cafea este o operatie periodica si preventiva.  Daca veti face decalcifierile la timp, automatul de cafea isi va prelungi durata de viata, isi va pastra param..
38,00RON
Fără TVA:31,93RON
Brand: saeco
Tableta cu 6 pastile de indepartat uleiul de pe espressoarele de cafea. Operatiunea de indepartare a uleiului si grasimii din espressor este o operatie de preventie. Este recomandat ca espressoarele sa fie curatate de unsoarea lasata de cafea pe grup sau portafiltru o data pe luna sau la 500 d..
28,00RON
Fără TVA:23,53RON
Brand: saeco
  Ambalaj schimbat din 2019, foto difera. Filtru apa pentru automatele e cafea Saeco, Philips. Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei. Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparitie a mai multor defectiuni.    ..
53,00RON
Fără TVA:44,54RON
Brand: delonghi
Solutie de decalcifiat bio speciala pentru automatele de cafea Delonghi. Previne depunerea de calcar, astfel cafeaua va fi mai gustoasa, iar durata de viata a espressorului va creste. Noua formula de decalcifiere de la Delonghi, permite 5 cicluri de decalcifiere. Modul de utilizare este diferit l..
55,00RON
Fără TVA:46,22RON
Brand: delonghi
Solutie de decalcifiat bio speciala pentru automatele de cafea Delonghi.Previne depunerea de calcar, astfel cafeaua va fi mai gustoasa, iar durata de viata a espressorului va creste.Noua formula de decalcifiere de la Delonghi, permite 2 cicluri de decalcifiere.Modul de utilizare este diferit la..
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: delonghi
Filtru de apa Delonghi Ecam pentru espressoare. Rol anticalcar, espressorul nu mai necesita decalcifiere, daca este folosit corespunzator. Avantaj: cafeaua isi va pastra aroma si gustul intacte, previne depunerea calcarului pe alte piese ale espressorului. Producator Delonghi..
46,00RON
Fără TVA:38,66RON
Brand: krups
Pastile de curatat pentru espressoarele de cafea Krups. Detergent de cafea Krups cod XS3000 Indeparteaza uleiul si rezidurile depuse in espressor. Uleiurile si rezidurile de cafea dau un miros si gust rau produsului finit. De asemenea exista riscul de a se infunda o parte a sitei ceea ce va..
56,00RON
Fără TVA:47,06RON
Brand: krups
Filtru Claris pentru aparate de cafea Krups Filtru anticalcar si anticlor pentru un gust deosebit al cafelei si pentru prelungirea duratei de viata. Filtrele anticalcar diminueaza calcarul inainte de ajunge sa se depuna pe diferite componente ale automatului (pompa, boiler, valve). Folosind..
70,00RON
Fără TVA:58,82RON
Brand: Althaus
Cutia contine 100 de filtre de hartie pentru ceaiul vrac.Cu ajutorul filtrelor vom putea personaliza infuzia de ceai pe care o dorim...
15,00RON
Fără TVA:12,61RON
Brand: krups
Kit anticalcar  F054 pentru espressoare Krups. Contine 2 plicuri de solutie praf anticalcar- 40 grame si un test de duritatea a apei. Solutia anticalcare (detartrant pentru espresssor cafetiere si fierbatoare) are in compozitie acid citric. Se utilizeaza conform instructiunilor de folo..
29,00RON
Fără TVA:24,37RON
Brand: Julius Meinl
Zahar alb Julius Meinl, ambalat la punga cu 100 de bucati a cate 3.6 gr fiecare...
8,00RON
Fără TVA:7,34RON
Brand: Julius Meinl
Zahar brun Julius Meinl, ambalat la punga cu 100 de bucati a cate 3.6 gr fiecare...
12,00RON
Fără TVA:11,01RON
Panela provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit panela.Panela contine minerale, precum fier, cal..
15,00RON
Fără TVA:14,29RON
Detergent special pentru curatarea espressoarelor.Contine 100 pastile de 1g. ..
54,50RON
Fără TVA:45,80RON
Brand: Julius Meinl
Indulcitor pe baza de ciclamat de sodiu si acesulfam K.Cutie cu 250 plicuri a cate 1 g fiecare...
22,50RON
Fără TVA:20,64RON
Indulcitor Sweet Time, cutie 248 plicuri
În stoc
Indulcitor Sweet Time cu continut scazut de calorii pe baza de sucraloza.Cutie cu 248 plicuri a cate 0.8g fiecare - 198.4g..
45,00RON
Fără TVA:41,28RON
Brand: Julius Meinl
Miere poliflora Julius Meinl, cutie cu 100 de bucati a cate 15 g.Ingrediente: 100% miere poliflora. Contine amestec de miere provenita din UE si din afara UE...
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Brand: Althaus
Miere poliflora Althaus, cutie cu 60 bucati a cate 15 g fiecare.Mierea naturala se zahariseste, in special in sezonul rece. Pentru a-si reveni trebuie pusa pe un obiect cald - atentie nu pe flacara sau ceva foarte cald.Se poate pune pe espressorul de cafea (incalzitorul de cesti pentru a-si reveni)C..
36,00RON
Fără TVA:33,03RON
Brand: Julius Meinl
Lapte condensat Julius Meinl, ambalat la cutie ce contine 300 bucati a cate 8 g.Contine: lapte si produse derivate (contina lactoza).Cantitate totala: 2400 g..
62,00RON
Fără TVA:56,88RON
Brand: Jura
Pastile pentru decalcifiat espressoarele Jura. Cutie cu 9 pastile..
69,00RON
Fără TVA:57,98RON
Brand: Jura
Pastile pentru curatat espressoarele de cafea Jura. Pastilele cu detergent special pentru a curata uleiul si rezidurile de cafea depuse pe componentele espressoarelor Jura. Uleiurile depuse pot dat un gust si miros neplacut cafelei, Rezidurile pot infunda sitele aparatului iar produsul final n..
54,00RON
Fără TVA:45,38RON
Brand: Jura
Cafeaua contine 98% apa, iar o apa filtrata inseamna o cafea mai buna, mai pura.Previne depunerea calcarului, prelungeste durata de viata a espressorului.A se verifica compatibilitatea cu espressorul dvs (trebuie sa contina suportul de filtru clarice smart in bazinul de apa).Folosind corect filtru d..
78,00RON
Fără TVA:65,55RON
Brand: Jura
Filtru apa, pentru espressoarele Jura (verficati tipul aparatului, exista filtre Jura white si blue) Ideal a se folosi pentru filtrarea a 50 litri de apa. Nu este recomandat a se folosi un filtru o perioada mare de timp, chiar daca se proceseaza putine cafele (maxim 2 luni). Previne aparitia d..
78,00RON
Fără TVA:65,55RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - cu dozator.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, uso..
76,00RON
Fără TVA:63,87RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - rezerva.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, usoara..
69,00RON
Fără TVA:57,98RON
Brand: Ceragol
Solutie de decalcifiat espressoarele de cafea, ideala pentru intretinere. Curata depunerile de calcar, marind perioada de functionare a automatului. Solutie lichidea 500 ml. Se pot face cinci decalcifieri la un espressor cu rezervorul de 2 litri...
41,00RON
Fără TVA:34,45RON
Brand: saeco
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
40,50RON
Fără TVA:34,03RON
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Delonghi.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Se recomanda schimbarea filtrului la maxim 2 luni in cazul in care este folosit zilnic.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor def..
30,00RON
Fără TVA:25,21RON
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Krups Claris Nivona.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Se recomanda schimbarea filtrului la maxim 3 luni in cazul in care este folosit zilnic.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai mult..
30,00RON
Fără TVA:25,21RON
Brand: puly caff
Puly Caff Plus detergent praf curatare backflush pentru site, portafiltre sau sisteme de apa ale espressoarelor profesionale de cafea.Se poate utiliza atat pentru backflush, cat si pentru prepararea unei solutii de curatare.pachetul contine 10 plicuri a cate 20 gr...
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: Orasi
Bautura fara lactoza, 100% vegetala, potrivita pentru diete vegetariene si vegan.Preparata cu orez italian, cu gust intens si aroma de nuca de cocos.Ideal pentru un cappuccino vegetal, cu spuma cremoasa si catifelata, dar si pentru bauturi reci sau pentru prepararea inghetatei vegan.Ambalat la cutie..
15,00RON
Fără TVA:13,76RON
Brand: Orasi
Bautura fara lactoza, 100% vegetala, potrivita pentru diete vegetariene si vegan.Laptele vegetal pentru cafea de migdale are un gust proaspat si intens de migdale.Ideal pentru un cappuccino vegetal, cu spuma cremoasa si catifelata  si pentru bauturi reci, cum ar fi cappuccino cu gheata, macchia..
15,00RON
Fără TVA:13,76RON
Brand: Orasi
Bautura fara lactoza, 100% vegetala, potrivita pentru diete vegetariene si vegan.Laptele vegetal pentru cafea de ovaz are o aroma bogata de cereale.Ideal pentru un cappuccino vegetal, cu spuma cremoasa si catifelata, dar si pentru bauturi reci.Ambalat la cutie de 1L...
15,00RON
Fără TVA:13,76RON
Brand: Orasi
Bautura fara lactoza, 100% vegetala, potrivita pentru diete vegetariene si vegan.Laptele vegetal pentru cafea de soia e preparat cu soia 100% italiana.Ideal pentru un cappuccino vegetal, cu spuma cremoasa si catifelata, mocaccino, latte macchiato calde sau rece si pentru bauturi reci, frappe sau smo..
15,00RON
Fără TVA:13,76RON
Brand: Althaus
Cana sticla pentru ceaiurile Alhaus.Farfurioara nu se vinde. Farfuriile pentru canile de sticla Althaus nu mai sunt disponibile.Cana transparenta 300 ml.  ideala pentru ceaiurile Althaus. Cana de sticla Althaus ne permite sa vedem calitate infuziei facute...
16,00RON
Fără TVA:13,45RON
Brand: Althaus
Ceainic din portelan pentru prepararea ceaiului, compatibil cu sita Althaus pentru ceaiul vrac, ce faciliteaza prepararea infuziei. Capacitatea ceainicului este de 400 ml. Sita Althaus se poate cumpara separat, click aici pentru detalii...
48,00RON
Fără TVA:40,34RON
Brand: Althaus
Althaus cutie metalica pentru pastrat ceai vrac, capacitate 250 grame. Ceaiurile isi pastreaza aroma si gustul pentru mai mult timp daca sunt pastrate in cutiile speciale Althaus. Cutii dedicate pentru ceaiurile vrac (loose) Althaus. Ceaiurile Loose Althaus au un colant cu numele fiecarui sortime..
15,00RON
Fără TVA:12,61RON
Brand: Althaus
Paharul de masurare 1+4 Iced Tea Mix de la Althaus ajuta la stabilirea cantitatii necesare de ceai pentru preparearea lui cu gheata.Capacitate: 200ml..
21,50RON
Fără TVA:18,07RON
Pahar Iced Tea Althaus, 0.4l
Stoc epuizat
Brand: Althaus
Paharul pentru Ice Tea Althaus are marcata o linie ca nivel de umplere pentru mixul iced tea. Dincolo de linie puteti adauga gheata/apa pana la umplere.Capacitate: 0.4l..
16,50RON
Fără TVA:13,87RON
Recipient pastrare din portelan ceaiuri vrac Althaus
Stoc epuizat
Brand: Althaus
Este un recipient de pastrare ceai care face parte din seria LIV, pentru depozitare ceaiuri.Recipientul este din portelan de calitate si pastreaza pana la 250 de grame de ceai loose.Material: portelan premium..
90,00RON
Fără TVA:75,63RON
Brand: Althaus
Setul contine un ceainic din portelan Althaus cu capacitate de 400 ml si o sita din otel inoxidabil pentru ceai vrac. Este perfect pentru prepararea infuziilor, folosind ceaiul vrac Althaus...
68,00RON
Fără TVA:57,14RON
Brand: Althaus
Set format din ceasca portelan Pyra 300 ml Althaus si farfurie portelan Althaus...
48,00RON
Fără TVA:40,34RON
Brand: Althaus
Set format dintr-o ceasca din portelan cu capacitate de 200 ml si o farfurioara din portelan Althaus...
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: Althaus
Realizata din otel inoxidabil, sita Althaus este perfecta pentru prepararea ceaiului vrac si este compatibila cu ceainicul Althaus.Usor de montat, usor de infuzat, usor de curatat...
24,00RON
Fără TVA:20,17RON
Cana portelan Lavazza, capacitate ~250 ml
Stoc epuizat
Brand: Lavazza
Cana inscriptionata Lavazza, capacitate ~250 ml (lavazza mug) Cana portelan, ideala pentru ciocolata calda, ceai, latte machiatto, cafea filtru..
13,80RON
Fără TVA:11,60RON
Brand: Lavazza
Ceasca si farfurioara Lavazza din portelan, ideala pentru servit cappuccino sau un espresso lung.Setul contin 6 cesti cappuccino si 6 farfurioare . Portelan de calitate superioara. Capacitate ~120 ml.    ..
132,00RON
Fără TVA:110,92RON
Ceasca si farfurie incolora Lavazza, pentru cappuccino
Stoc epuizat
Brand: Lavazza
Ceasca Lavazza incolora pentru cappuccino. Capacitate ~120 ml, include si farfurioara.Ceasca cu fisisaje deosebite. Prin sticla incolora putem admira calitatea cafelei servite  ..
20,00RON
Fără TVA:16,81RON
Brand: Lavazza
Set de 12 cesti espresso portelan si 12 farfurioare portelan pentru cafea scurta  Cescuta si farfurioara lavazza din portelan pentru cafea espresso , inscriptionate Lavazza . O cafea buna se serveste "obligatoriu" intr-o cescuta de portelan alb.  Pentru iubitorii de cafea scurta ...
234,00RON
Fără TVA:196,64RON
Brand: Lavazza
Set de ceasca si farfurioara sticla incolora pentru espresso Lavazza. Contine 12 bucati Ideala pentru iubitorii de "cafea scurta". Capacitate ~60 ml...
144,00RON
Fără TVA:121,01RON
Brand: Lavazza
Lingurita din inox inscripitonata Lavazza, ideala pentru cestile de cappuccino. Pretul este pentru o lingurita Lavazza...
6,00RON
Fără TVA:5,04RON
Brand: Lavazza
Lingurita din inox inscriptionata Lavazza, ideala pentru paharele de latte macchiato.Pretul este pentru o lingurita Lavazza...
6,50RON
Fără TVA:5,46RON
Brand: Lavazza
Lingurita din inox inscripitonata Lavazza, ideala pentru cestile de espresso.Pretul este pentru o lingurita Lavazza...
6,00RON
Fără TVA:5,04RON
Brand: Lavazza
Pahar de sticla Lavazza cu pereti dubli Peretii dubli mentin temperatura cafelei pentru mai mult timp. O cafea cremoasa si gustoasa pentru mai mult timp.Capacitate aproximativa 140 ml..
23,00RON
Fără TVA:19,33RON
Brand: Lavazza
Cu peste 100 de ani de istorie, Lavazza continua sa ofere traditie, pasiune si calitate. Pahar de sticla Lavazza, ideal pentru cafea scurta. Paharul de sticla pentru espresso Lavazza ne ofera o imagine a ceea ce savuram. Un espresso poate fi reusit sau nu. Putem observa culoarea cafelei, consisten..
6,00RON
Fără TVA:5,04RON
Brand: Lavazza
Set de 12 pahare Lavazza pentru latte machiatoCu peste 100 de ani de istorie, Lavazza continua sa ofere traditie, pasiune si calitate. Resistent la bauturi calde. Pahar sticla, transparent, ideal pentru servirea unui latte machiato. Capacitate 13 oz, ~320 cc..
78,00RON
Fără TVA:65,55RON
Brand: Lavazza
Servetele inscriptionate Lavazza. Ideal pentru cafenele, baruri, coffeeshop. Ambalate la set de cate doua pachete. Pret per pachet ...
7,00RON
Fără TVA:5,88RON
Brand: Lavazza
Zahar stick, personalizat Lavazza. Ambalat pungi 100 de bucati a 5 grame/stick Ideal pentru consumatorii cu "personalitate"..
10,00RON
Fără TVA:9,17RON
Suport metalic pentru display-ul sticlelor de sirop de 1L 1883 Maison Routin.Folosit pentru organizarea sticlelor si pentru a avea un acces mai usor la acestea. Pot fi depozitate 4 sticle de sirop..
54,00RON
Fără TVA:45,38RON
Suport metalic pentru display-ul sticlelor de sirop de 1L 1883 Maison Routin.Folosit pentru organizarea sticlelor si pentru a avea un acces mai usor la acestea.Pot fi depozitate 6 sticle de sirop...
54,00RON
Fără TVA:45,38RON
Afişare 1 - 60 din 112 (2 pagini)

Accesorii