Intretinere
Categorii produse
Cosul tau

Intretinere

Brand: saeco
Solutie concentrata pentru decalcifiere  Philips CA 6700. Produs special pentru aparatele Saeco-Philips.Decalcifierea automatului de cafea este o operatie periodica si preventiva.  Daca veti face decalcifierile la timp, automatul de cafea isi va prelungi durata de viata, isi va pastra para..
29,00RON
Fără TVA:24,37RON
Brand: saeco
Filtru de apa pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
59,00RON
Fără TVA:49,58RON
Brand: saeco
Tableta cu 6 pastile de indepartat uleiul de pe espressoarele de cafea. Operatiunea de indepartare a uleiului si grasimii din espressor este o operatie de preventie. Este recomandat ca espressoarele sa fie curatate de unsoarea lasata de cafea pe grup sau portafiltru o data pe luna sau la 500 d..
26,00RON
Fără TVA:21,85RON
Brand: saeco
  Filtru apa pentru automatele e cafea Saeco, Philips. Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei. Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparitie a mai multor defectiuni.    ..
49,00RON
Fără TVA:41,18RON
Brand: delonghi
Solutie de decalcifiat bio speciala pentru automatele de cafea Delonghi. Previne depunerea de calcar, astfel cafeaua va fi mai gustoasa, iar durata de viata a espressorului va creste. Noua formula de decalcifiere de la Delonghi, permite 5 cicluri de decalcifiere. Modul de utilizare este diferit l..
52,00RON
Fără TVA:43,70RON
Brand: delonghi
Solutie de decalcifiat bio speciala pentru automatele de cafea Delonghi.Previne depunerea de calcar, astfel cafeaua va fi mai gustoasa, iar durata de viata a espressorului va creste.Noua formula de decalcifiere de la Delonghi, permite 2 cicluri de decalcifiere.Modul de utilizare este diferit la..
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: delonghi
Filtru de apa Delonghi Ecam pentru espressoare. Rol anticalcar, espressorul nu mai necesita decalcifiere, daca este folosit corespunzator. Avantaj: cafeaua isi va pastra aroma si gustul intacte, previne depunerea calcarului pe alte piese ale espressorului. Producator Delonghi..
43,00RON
Fără TVA:36,13RON
Brand: krups
Pastile de curatat pentru espressoarele de cafea Krups. Detergent de cafea Krups cod XS3000 Indeparteaza uleiul si rezidurile depuse in espressor. Uleiurile si rezidurile de cafea dau un miros si gust rau produsului finit. De asemenea exista riscul de a se infunda o parte a sitei ceea ce va..
56,00RON
Fără TVA:47,06RON
Brand: krups
Filtru Claris pentru aparate de cafea Krups Filtru anticalcar si anticlor pentru un gust deosebit al cafelei si pentru prelungirea duratei de viata. Filtrele anticalcar diminueaza calcarul inainte de ajunge sa se depuna pe diferite componente ale automatului (pompa, boiler, valve). Folosind..
70,00RON
Fără TVA:58,82RON
Brand: krups
Kit anticalcar  F054 pentru espressoare Krups. Contine 2 plicuri de solutie praf anticalcar- 40 grame si un test de duritatea a apei. Solutia anticalcare (detartrant pentru espresssor cafetiere si fierbatoare) are in compozitie acid citric. Se utilizeaza conform instructiunilor de folo..
29,00RON
Fără TVA:24,37RON
Detergent special pentru curatarea espressoarelor.Contine 100 pastile de 1g. ..
54,50RON
Fără TVA:45,80RON
Brand: Jura
Pastile pentru decalcifiat espressoarele Jura. Cutie cu 9 pastile..
70,00RON
Fără TVA:58,82RON
Brand: Jura
Pastile pentru curatat espressoarele de cafea Jura. Pastilele cu detergent special pentru a curata uleiul si rezidurile de cafea depuse pe componentele espressoarelor Jura. Uleiurile depuse pot dat un gust si miros neplacut cafelei, Rezidurile pot infunda sitele aparatului iar produsul final n..
49,00RON
Fără TVA:41,18RON
Brand: Jura
Cafeaua contine 98% apa, iar o apa filtrata inseamna o cafea mai buna, mai pura.Previne depunerea calcarului, prelungeste durata de viata a espressorului.A se verifica compatibilitatea cu espressorul dvs (trebuie sa contina suportul de filtru clarice smart in bazinul de apa).Folosind corect filtru d..
82,00RON
Fără TVA:68,91RON
Brand: Jura
Filtru apa, pentru espressoarele Jura (verficati tipul aparatului, exista filtre Jura white si blue) Ideal a se folosi pentru filtrarea a 50 litri de apa. Nu este recomandat a se folosi un filtru o perioada mare de timp, chiar daca se proceseaza putine cafele (maxim 2 luni). Previne aparitia d..
82,00RON
Fără TVA:68,91RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - cu dozator.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, uso..
76,00RON
Fără TVA:63,87RON
Brand: Jura
Mini tablete pentru curatat espressoarele de cafea Jura - rezerva.Mini tabletele de detergent elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte depuse pe componentele espressoarelor Jura. Mentine astfel igiena si curatenia furtunurilor in asa fel incat spuma de lapte sa fie fina, usoara..
69,00RON
Fără TVA:57,98RON
Brand: Ceragol
Solutie de decalcifiat espressoarele de cafea, ideala pentru intretinere. Curata depunerile de calcar, marind perioada de functionare a automatului. Solutie lichidea 500 ml. Se pot face cinci decalcifieri la un espressor cu rezervorul de 2 litri...
44,57RON
Fără TVA:37,45RON
Brand: saeco
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
40,50RON
Fără TVA:34,03RON
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Delonghi.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Se recomanda schimbarea filtrului la maxim 2 luni in cazul in care este folosit zilnic.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor def..
30,00RON
Fără TVA:25,21RON
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Krups Claris Nivona.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Se recomanda schimbarea filtrului la maxim 3 luni in cazul in care este folosit zilnic.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai mult..
30,00RON
Fără TVA:25,21RON
Brand: puly caff
Puly Caff Plus detergent praf curatare backflush pentru site, portafiltre sau sisteme de apa ale espressoarelor profesionale de cafea.Se poate utiliza atat pentru backflush, cat si pentru prepararea unei solutii de curatare.pachetul contine 10 plicuri a cate 20 gr...
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Detergent lichid pentru curatarea aparatului de cappuccino, 1 litru.Pentru prepararea unui litru de solutie se folosesc 50ml de detergent concentrat...
47,00RON
Fără TVA:39,50RON
Brand: Heitmann
Solutie de decalcifiere pentru automate de cafea. Ideal pentru automate de cafea cu rasnita, capsule sau cafea macinata.Forumula pentru decalcifiat cu ingrediente naturale pentru aparate ce folosesc produse alimentare.Testat pe termen lung pe masini profesionale. Contine acid lactic, acid gluconic c..
34,00RON
Fără TVA:28,57RON
Brand: Heitmann
Solutie de decalcifiere Bio. Ambalata in plic de 25 grame. Contine acid citric si acid tartric conform normelor de igiena. Produs Bio, comple biodegradabil. Pentru curatarea eficienta a cafetierelor, ibricelor, espressoarelor, fierbatoarelor etc. Continutul unui plic se amesteca cu ~0.5l ap..
7,50RON
Fără TVA:6,30RON
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)

Intretinere espressoare, rasnite, ibrice, filtre etc.