saeco
Categorii produse
Cosul tau

saeco

Solutie de decalcifiat Saeco, 250 ml CA6700
Stoc epuizat
Brand: saeco
Stoc epuizat. Pentru urgente va recomandam solutie universala pentru decalcifiat Heitman,Solutie concentrata pentru decalcifiere Seco Philips CA 6700. Produs special pentru aparatele Saeco-Philips.Decalcifierea automatului de cafea este o operatie periodica si preventiva.  Daca veti face d..
40,00RON
Fără TVA:33,61RON
Brand: saeco
Filtru de apa pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
74,50RON
Fără TVA:62,61RON
Brand: saeco
Tableta cu 6 pastile de indepartat uleiul de pe espressoarele de cafea. Operatiunea de indepartare a uleiului si grasimii din espressor este o operatie de preventie. Este recomandat ca espressoarele sa fie curatate de unsoarea lasata de cafea pe grup sau portafiltru o data pe luna sau la 500 d..
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: saeco
  Ambalaj schimbat din 2019, foto difera. Filtru apa pentru automatele e cafea Saeco, Philips. Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei. Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparitie a mai multor defectiuni.    ..
53,00RON
Fără TVA:44,54RON
Brand: saeco
Filtru de apa compatibil pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
40,50RON
Fără TVA:34,03RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)