saeco
Categorii produse
Cosul tau

saeco

Brand: saeco
Solutie concentrata pentru decalcifiere  Philips CA 6700. Produs special pentru aparatele Saeco-Philips.Decalcifierea automatului de cafea este o operatie periodica si preventiva.  Daca veti face decalcifierile la timp, automatul de cafea isi va prelungi durata de viata, isi va pastra para..
32,00RON
Fără TVA:26,89RON
Brand: saeco
Filtru de apa pentru automatele de cafea Saeco Philips.Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei.Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparatie a mai multor defectiuni...
65,00RON
Fără TVA:54,62RON
Brand: saeco
Tableta cu 6 pastile de indepartat uleiul de pe espressoarele de cafea. Operatiunea de indepartare a uleiului si grasimii din espressor este o operatie de preventie. Este recomandat ca espressoarele sa fie curatate de unsoarea lasata de cafea pe grup sau portafiltru o data pe luna sau la 500 d..
26,00RON
Fără TVA:21,85RON
Filtru de apa Saeco, brita Intenza +
Stoc epuizat
Brand: saeco
  Filtru apa pentru automatele e cafea Saeco, Philips. Protejeaza impotriva calcarului, gust mai bun al cafelei. Mareste durata de viata al espressorului, scade posibilitatea de aparitie a mai multor defectiuni.    ..
52,00RON
Fără TVA:43,70RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)