ODK
Categorii produse
Cosul tau

ODK

Brand: ODK
Sosul Alune de padure 1883 ODK are un gust cremos si dulce de alune de padure.Recomandat pentru: cafea, ceai, lapte, milkshake, smoothie, prajituri.ODK (Orsa Drinks) a inceput in 1992 in Italia ca un business de familie, bazat in general pe bauturi solubile.  In prezent ODK este unul dintr..
61,00RON
Fără TVA:55,96RON
Brand: ODK
Sosul Caramel 1883 ODK are un gust cremos de caramel, cu note de lapte, care ii dau o aroma bogata. Contine: zahar caramelizat, sirop de glucoza. Recomandat pentru: cafea, ceai, lapte, milkshake, smoothie, prajituri. ODK (Orsa Drinks) a inceput in 1992 in Italia ca un business de famil..
61,00RON
Fără TVA:55,96RON
Topping fistic, ODK, 1kg
Stoc epuizat
Brand: ODK
Topping fistic pentru uz profesional: cocktail, cafea, frappe, ingetata, prajituri etc. Poate fi utilizat cu succes si acasa.Toppingul de fistic-ODK este ambalat intr-o sticla flexibila (plastic maleabil) care va permite sa utilizati doar cantitatea de crema de acare aveti nevoie pentru a modela pro..
61,00RON
Fără TVA:55,96RON
Brand: ODK
Sosul Cacao/Ciocolata ODK este o combinatie de dulce si amar cu gust pregnant de cacao. Contine: sirop de glucoza si fructoza, zahar, pudra de cacao degresata (12%), apa, coloranti, agenti de ingrosare, arome, conservanti. Poate contine urme de oua, lapte si nuci. Nu contine gluten. Recomandat..
61,00RON
Fără TVA:55,96RON
Brand: ODK
Pudra pentru preparat ciocolata calda cu un continut de cacao de 35%.Orsadrinks -ODK este unul din liderii in materie de produse pentru bauturi din pulbere pentru baruri si nu numai.Hot Chocolate Double Dark Deluxe este ideala pentru a prepara o ciocolata calda echilibrata cu un gust intens de cacao..
60,00RON
Fără TVA:55,05RON
Brand: ODK
Un desert delicios si placut al carui gust poate fi mai intens sau mai diluat in functie de cantitatea de pudra adaugata.Contine: zahar, amidon de porumb, praf de zer, unt de cacao 8%, lapte praj degresat 4%, emulgator, agent de ingrosare, arome, sare.Recomandare de servire: se adauga 30 grame de pr..
79,00RON
Fără TVA:72,48RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)