Juan Valdez
Categorii produse
Cosul tau

Juan Valdez

Narino, cafea boabe Juan Valdez, 454g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Narino. Datorită procesului de maturare îndelungat, această cafea dezvoltă un caracter deosebit de fin și dulce. Este o regiune muntoasa, cu prapastii adanci, unde cultivarea cafelei pare imposibila. Deoarece se afla la peste 2.000 met..
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Volcan, cafea boabe Juan Valdez, 454 g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea Volcan boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, uscata natural. Este o cafea cu aroma profunda. Este alegerea preferata a celor care iubesc senzatiile de lunga durata.In acest caz, aveti un contrast placut intre o cafea cu gust pregnant si aciditate scazuta, la care se adauga ar..
65,00RON
Fără TVA:59,63RON
Sierra Nevada, cafea boabe Juan Valdez, 454g Sierra Nevada, cafea boabe Juan Valdez, 454g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea origine Sierra Nevada boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural.In cel mai inalt munte al lumii, langa mare, se gaseste un microclimat. Are umiditate destul de ridicata rezultand o cafea cu o consistenta si intensitate mai buna. Majoritatea producatorilor de cafea..
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Huila, cafea boabe Juan Valdez, 454g Huila, cafea boabe Juan Valdez, 454g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia. Departamentul Huila este situat la sudul regiunii andine columbiene, având amplasarea geografică, resursele naturale și condițiile climatice ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din întreaga lume. Bogățiile sale naturale, ..
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Organico, cafea boabe Juan Valdez, 500g Organico, cafea boabe Juan Valdez, 500g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Pentru producția sa, substanțele chimice sunt înlocuite cu îngrășăminte organice, care, de cele mai multe ori, sunt generate de aceleași ferme care cultivă cafeaua. Cultivatorii de cafea aplică toate principiile producției ecologice în toate procesele agricole. Practicile de recoltare și prelucrare ..
83,00RON
Fără TVA:76,15RON
Antioquia, cafea boabe Juan Valdez, 454g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia. În acest departament există peste 92.000 de familii cultivatoare de cafea, care au păstrat cultura cafelei de mai bine de 180 de ani. În această regiune se găsește Cerro Tusa, un munte care a devenit un simbol al cafelei columbiene. Această zon..
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Santander, cafea boabe Juan Valdez, 454g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia. Este o regiune situată în partea de nord a Columbiei, în zona de munte estică, cu multe păduri autohtone, precum și cu zone aride, precum Canionul Chicamocha. O zonă care primește mult soare, cu umiditate scăzută și concentrată. Solul său este ..
70,00RON
Fără TVA:64,22RON
Finca, cafea boabe Juan Valdez, 500g Finca, cafea boabe Juan Valdez, 500g
Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Numele său reprezintă cu adevărat faima fermelor columbiene care cultivă cafea și îndeplinesc cerințele prestigiosului sigiliu internațional UTZ. Un sigiliu care, fără îndoială, recunoaște producătorii de cafea care aplică într-adevăr principiile sociale, economice și de mediu pentru a produce și di..
80,00RON
Fără TVA:73,39RON
Huila, cafea macinata Juan Valdez, 454g
Nou Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea macinata de origine unica 100% arabica din Columbia. Regiunea Huila este situata in sud-vestul Columbiei, având amplasarea geografică, resursele naturale și condițiile climatice ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din întreaga lume. Bogățiile sale naturale, car..
58,00RON
Fără TVA:53,21RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)