Plantatiile de cafea cafea din America de Sud ofera un produs final de inalta calitate. PUnga 250 grAltitudine 1650-1750 m.Mod de procesare spalat. Se pot gasi note de fructeCafea prajita local in loturi mici (5 kg) de catre KestarLot limitat..
Plantatiile de cafea cafea din America de Sud ofera un produs final de inalta calitate. Punga 1 kgAltitudine 1650-1750 m.Mod de procesare spalat. Se pot gasi note de fructeCafea prajita local in loturi mici (5 kg) de catre KestarLot limitat..
Aciditate medie, note fine de ciocolata si strugure, altitudine 1600 metri.
Columbia este al doilea mare producator de cafea din lume.
Datorita unei clime propice, unui sol bun si culturilor de la altitudine in Columbia intreaga productie de cafea este 100% arabica.
Columbia supremo cafea b..
Cafea "single origin" cultivata in Ethiopia, regiunea Yirgacheffe. Ambalat in pungia de 250 gr.Se pot regasi note florale. Scor SCA : 86.5 pcPrajita local, in loturi mici de KESTAR Coffee pentru 8a Coffee Concept SRL.Se recomanda a se consuma in termen de 6 luni de la data praj..
Cafea de specialitate, cu note de alune si toffee.. Preparata simpla cu lapte, notele de alune se evidentiaza, obtinand o cafea ce ne duce cu gandul la "un profiterol complex".
Prajita local, in loturi mici de catre Kestar coffee. Se recomanda a se consuma in termen de 6 luni de la da..
Aciditate placuta, note florale. Prajita artizanal, in loturi miciCafea catalogata de specialitate (86 pts), cultivata la altitudine peste 1500 mProcesata natural, tip de boabe bourbon.Prajita local, in loturi mici pentru 8a Coffee Concept SRL. Se recomanda a se consuma in termen de 6 lun..
Brazilia este o zona ideala pentru culturile de cafea- ploi abundente, temperaura constanta, lumina solara moderata si un sol foarte bun.In Brazilia sunt trei zone principale petru cultivarea cafelei: Mogiana, Sul Minas si Cerrado.Regiunea Mogiana este renumita pentru solul rosu vulcanic si cu un mi..
Plantatiile de cafea cafea din America de Sud ofera un produs final de inalta calitate. PUnga 1 kgMod de procesare natural, anaerob.Cupping score 87 puncte.
Cafea prajita local in loturi mici (5 kg) de catre Kestar
Lot limitat..
Brazilia este o zona ideala pentru culturile de cafea- ploi abundente, temperaura constanta, lumina solara moderata si un sol foarte bun.
In Brazilia sunt trei zone principale petru cultivarea cafelei: Mogiana, Sul Minas si Cerrado.Regiunea Mogiana este renumita pentru solul rosu vulcanic si cu u..
Aciditate medie, note fine de ciocolata si strugure, altitudine 1600 metri.Columbia este al doilea mare producator de cafea din lume.Datorita unei clime propice, unui sol bun si culturilor de la altitudine in Columbia intreaga productie de cafea este 100% arabica.
Columbia supremo, Boero, cafea b..
Cafea "single origin" cultivata in Ethiopia, regiunea Yirgacheffe. Ambalat in pungi de 1 kg.
Ethiopia Yirgacheffe este o cafea cu aciditate placutaSe pot regasi note florale. Scor SCA : 86.5 pcPrajita local, in loturi mici de KESTAR Coffee pentru 8a Coffee Concept SRL.Se rec..
Cafea boabe 100% arabica origine Guatemala
Cafea echilibrata, note de i ciocolata.
Ambalata la punga de 1 kg.
Prajita local in loturi mici de Kestar coffee..
Cafea de specialitate cu note de alune si toffee.
Preparata simpla cu lapte, notele de alune se evidentiaza, obtinand o cafea ce ne duce cu gandul la "un profiterol complex".
Prajita local, in loturi mici de catre kestar coffee Se recomanda a se consuma in termen de 6 luni ..
Aciditate placuta, note florale.
Prajita artizanal, in loturi mici
Cafea catalogata de specialitate (86 pts), cultivata la altitudine peste 1500 m
Procesata natural, tip de boabe bourbon.Prajita local, in loturi mici pentru 8a Coffee Concept SRL. Se recomanda a se consuma in ter..
Cafea boabe prajite 100 % arabica. Ambalata in punga 250 grameCafea provenita din El Salvador Regiunea Cordillera del Balsamo. Cafea crescuta la altitudinea 1650m. Mod de procesare spalare. Varietate Pacas& Borubon.Microlot 2023/2024, cupping score 84 puncte.Se pot distinge note citrice si acidi..
Cafea boabe prajite 100 % arabica. Ambalata in punga 1 kgCafea provenita din El Salvador Regiunea Cordillera del Balsamo. Cafea crescuta la altitudinea 1650m. Mod de procesare spalare. Varietate Pacas& Borubon.Microlot 2023/2024, cupping score 84 puncte.Se pot distinge note citrice si aciditate ..
Cafea boabe cultivate in vestul Rwandei la altitudin de peste 1650 mSe pot distinge note fructate.Ambalata la punga de 1 kgPrajita si ambalata de Kestar coffee...