In cadrul acestui club a aparut primul panou de bouldering in Romania (o disciplina noua in anii `90).

Principala directie a acestui club a fost echipa de performanta si rezultatele competitionale. In ultimii 10 ani, aproape toate resursele clubului s-au directionat catre echipa de copii. Rezultatele nu au intarziat sa apara, clubul are in palmares sute de medalii internationale.

Performanta costa si nu e chiar accesibila. Ne-am alaturat imediat, unei campanii de sustinere a echipei de performana.

Am venit cu o gama de ceaiuri organice, Destination din gama premium. Ceaiurile sunt ambalate la fabrica Destination din Franta, iar plantele provin din agricultura ecologica din tari consacrate in culurile de ceai.

Ideea a fost in primul rand de a implica cat mai multe persoane in aceasta campanie. Astfel noi am sponsorizat ceaiurile iar clientii salii, vor fi practic cei care contribuie cu adevarat.

Ceea ce ne-a surprins a fost constientizarea imdiat a campaniei printre sportivi. Astfel toti din sala stiu ca Destination sunt "ceaiurile lui Rapa" sportivul anului 2016 in alpinismul romanesc.

Succes in continuare echipei de copii!

PS. Cand vom fi mai mari, promitem sa "fim si mai aproape".

Agricultura ecologica este foarte importanta in alegerea unui ceai. Ceaiul nu este supus unui tratament termic (cum este cazul prajirii cafelei) pana la ambalare. Astfel o cultura sanatoasa la ferma se va reflecta imediat si in cana.

Mai multe despre ceaiuri click aici: https://www.cafeterie.ro/index.php?route=product/category&path=88