Este vorba despre "8 hours overtime for a good cause", un eveniment maraton ce s-a desfasurat pe parcursul unei seri intregi (si inca putin). Cateva zeci de voluntari, specialisti in marketing si comunicare au fost selectati pentru a ajuta promovarea si dezvoltarea ONG-urilor inscrise in program.

ceai bio organic

Anul acesta evenimentul s-a tinut in Impact Hub, o locatie mai mult decat centrala. Noi am fost putin speriati de problema parcarii (temere dovedita nefondata, deoarece puteam folosi lejer parcarea subterana) si am cautat sa fim cat mai eficienti cu transportul materialelor. Astfel am fost prezenti cu un automat de cafea Saeco Lirika, conectat la un racitor de lapte Jura.

Evenimentul a inceput seara la ora 19.00, astfel ca noi am estimat un consum destul de redus de cafele (de aceea am ales un espressor cu o autonomie mai mica). Am fost surprinsi placut sa vedem ca majoritatea participantilor sunt bautori de cafea si au apreciat produsele cu care am venit. Astfel in aproximativ o ora am oferit continuu (CONTINUU) peste 100 de cafele.

Ce ne-a dat noua emotii a fost faptul ca 90% dintre cafele s-au baut cu lapte. Saeco Lirica are un singur boiler care incalzaste atat apa pentru cafea cat si pentru aburul de la steamer. Astfel, dadeam drumul la steamer, temperatura in boiler se ducea ~100 grade, dupa care o coboram procesand cafeaua, si iar si iar, de cateva zeci de ori. Un espressor nemaipomeit care s-a dovedit eficient, recomandam Saeco: Lirica, Minuto, Aulika, Royal,,,

cafea organica bio ecologica 100% arabica

Cafeaua a fost de origine Peru Palomar, 100% arabica, din agricultura ecologica si prajita artizanal in Bordeaux-Franta. Aceasta cafea a placut foarte mult, desi este arabica 100% se simte putin taria, iar in combinatie cu laptele este chiar grozava.

Ceaiurile au fost tot organice, de la acelasi furnizor Destination-Bordeaux, Franta. Sunt ceaiuri destul de soft, dar dupa care ramane un gust placut, rafinat. Foarte apreciat a fost ceaiul verde cu iasomie.

ceai organic bio ecologic verde cu iasomie spicey gimbir ginger

"8 hours overtime for a good cauze" este un proiect grozav, ne bucura faptul ca am putut contribui la reusita lui!!