Sortimentul de cafea proaspat prajita 8a-Boero, a fost ambasadorul din partea noastra pentru Climb Again. O parte din vanzarile acestui produs s-au redirectionat catre partenerii nostri.

Blendul de cafea 8a, are un autocolat embosat prin care anuntam clientii nostri ca "impreuna sustinem Climb Again". Am fost si am prezentat aceasta cafea la majoritatea clientilor nostri, si fara nici o exceptie le-am spus povestea Climb Again.

8a- Boero este o cafea "cinstita", care merita incercata. Vom povesti ori de cate ori avem ocazia despre Climb Again, dar vom insista ca aceasta cafea sa fie cumparata doar daca place clientilor nostri. Cafeaua proaspat prajita este un produs de specialitate care tine atat de origine, mod de pastrare, dar mai ales de prajitor- este ca o mancare ce poarta semnatura unui Chef. Poate sa iti placa sau nu, poate sa iti placa unul- doua sau mai multe sortimente, sau nu.

Am fost la cateva evenimente, unde, de asemenea am prezentat aceasta cafea si acest proiect, iar incasarile au mers 100% catre partenerii nostri. Nu sunt sume mari, dar pentru noi inseamna foarte mult:increderea intr-un proiect facut "cu suflet".

Ne-a placut si nu avem decat o singura varianta: mergem mai departe. Din acesta luna sustinem Climb Again. cu o parte din vanzarile oricarui tip de cafea proaspat praijita Boero! Iar noi speram sa putem face mult mai mult pentru ei!