Cafea macinata, clasic
Categorii produse
Cosul tau

Cafea macinata, clasic

Organico, cafea macinata Juan Valdez, 283g
Nou Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Pentru producția sa, substanțele chimice sunt înlocuite cu îngrășăminte organice, care, de cele mai multe ori, sunt generate de aceleași ferme care cultivă cafeaua. Cultivatorii de cafea aplică toate principiile producției ecologice în toate procesele agricole. Practicile de recoltare și prelucrare ..
53,81RON
Fără TVA:49,37RON
Cumbre, cafea macinata Juan Valdez, 250g
Nou Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea Cumbre macinata 100% arabica, din Columbia, de calitate superioara, prajita natural. Este o cafea tare, dar nu si amara.Aroma: pronuntata.Aciditate: medie/joasa.Consistenta: medie/ridicata...
40,00RON
Fără TVA:36,70RON
Brand: Juan Valdez
Cafea macinata de origine unica 100% arabica din Columbia. Regiunea Huila este situata in sud-vestul Columbiei, având amplasarea geografică, resursele naturale și condițiile climatice ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din întreaga lume. Bogățiile sale naturale, car..
58,00RON
Fără TVA:53,21RON
Sierra Nevada, cafea macinata Juan Valdez, 283g
Nou Stoc epuizat
Brand: Juan Valdez
Cafea origine Sierra Nevada macinata 100% arabica, din Columbia, de calitate superioara, prajita natural.In cel mai inalt munte al lumii, langa mare, se gaseste un microclimat. Are umiditate destul de ridicata rezultand o cafea cu o consistenta si intensitate mai buna. Majoritatea producatorilor de ..
45,00RON
Fără TVA:41,28RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)