Program ridicari 09.00-17.00, doar cu confirmare din partea noastra in prealabil- 0742985492

Livrare prin Curier Rapid (Bookurier/ Sameday/alte firme de livrari/angajati proprii): Bucuresti 17 lei, National 17 lei.

Produsele comandate de pe site-ul "cafeterie.ro" se pot plati catre curier prin ramburs, reprezentantilor firmei la livrare, online prin card bancar sau card de credit. Se poate solicita plata in avans pentru anumite servicii si produse.

Livrarea se va face in Romania, prin intermediul unei firme de curierarat rapid, agreata de administratorii site-ului. Livrarea se poate faceintr-un interval aproximativ 1-7 zile lucratoare. Ca regula se va incerca livrarea produselor in 48 de ore (zile lucratoare). Livrarea comenzilor depinde in cea mai mare masura de firmele de curierat. Au fost cazuri in care livrarea a durat/ poate dura mai mult de 7 zile

Termenul real de livrare depinde in mare masura de curier. Cafeterie.ro nu isi asuma raspunderea pentru comenzile ce nu se pot livra din vina exclusiva a curierului sau a clientului. Comenzile returnate din oricare motiv se considera anulate.

Exista posibilitatea ca unele comenzi sa fie livrate de reprezentantii site-ului "cafeterie.ro". Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a cere confirmarea comenzilor prin contactarea clientilor, inainte de efectuarea livrarii. Daca clientii nu pot fi contactati telefonic pentru confirmarea comenzii aceasta se poate anula.

In Bucuresti, taxa de livrare este fixa 17 lei (tva inclus). In tara costul livrarii este 17 lei

Este posibil ca in cadrul anumitor promotii , sau prin negociere directa, livrarea in tara sa se poata faca gratuit.

Livrarea este gratuita cu conditia ca valoarea comenzilor sa depaseasca suma de 200 lei (tva inclus).

Curierul, va incerca, contractual, livrare coletului de doua ori. Daca din diverse motive, coletul nu poate fi livrat de catre curier, comanda este considerata anulata, iar costul de transport, inclusiv returul este suportat de expeditor.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform(e) cu comanda acestuia.

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului cafeterie.ro se pot returna conform O.G. 130/2000.

Clientul are dreptul de a  notifica in scris administratorul site-ului, in speta 8A Coffee Concept SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului. Exceptie, conform legii fac produsele alimentare.

Nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid .

Notificarea in scris consta intr-un document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire catre8A Coffee Concept SRL. Notificarea va include obligatoriu si contul unde se va rambursa contravaloarea cumparaturii . Recomandam sa sunati si la numarul afisat in site la sectiunea contact.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar 8A Coffee Concept SRL poate refuza coletul. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (document fiscal, instructiuni, etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare. 8A Coffee Concept SRL va plati transportul produselor in cazul in care acestea sunt neconforme sau prezinta vicii de fabricatie si sunt inapoiate in termen de 30 de zile de la achizitie.

8A Coffee Concept SRL se obliga sa trimita Cumparatorului contravalorea produselor returnate in termen de cel mult 10 zile  de la primirea acestora.