"8 hours overtime"- 2018

Published In: Evenimente din comunitate Created Date: 2018-03-18 Comment: 0

In martie a fost prezenti pentru al patrulea an consecutiv la evenimentul "8 hours overtime for a good cause", organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti.

 

Ca in fiecare an am intalnit foarte multa "lume buna". Specialisti in comunicare sau manageri de proiect si-au dedicat 8 ore pentru o cauza nobila (de fapt mai multe cauze nobile).

 

cafeterie.ro la 8 hours overtime

 

Am avut o cafea praita cu cateva zile inainte de eveniment, o noutate si pentru noi: Kilimanjaro Tanzania. Este o cafea prajita local, dar industrial. O cafea foarte buna cu o aciditate medie si note dulci de fructe. A fost o cafea care a prins atat de bine, incat am apucat sa o gust abia dupa o ora de preparat cafele non-stop (felicitari espressoarelor Jura pentru fiabilitate).

Pentru prima oara am vazut cum functioneaza o imprianta cafe scrie in spuma de lapte. Imprimanta apartine digital barista

Este o masinarie care scrie cu praf de cafea sau cerneala alimentara. Este usor de folosit, cu cat spuma de lapte este mai fina cu atat desenul este mai fidel.

Imprimanta care scrie pe laptele de cafea este ideala pentru marketing si promovare, insa este un lucru total diferit de Latte art. Pentru a scrie cafeluta trebuie deja sa fie facuta, pe cand desenele facute de un barista cu spuma de lapte este o arta pe care nu o putem nega. Insa ne-a placut ideea.

 

cafeterie.ro tanzania kilimanjaro cafea

 

Cu siguranta imprimanta care scria pe spuma de lapte a dublat numarul de cafeale estimat a se consuma. S-au baut de doua ori mai multe cafele decat la oricare din celelalte trei evenimente la care am fost prezenti (iar la evenimentul din 2015 am avut cafea prajita de cel care a iesit campion mondial in 2017 )

 

cafeterie.ro cafea spuma de lapte tanzania kilimanjaro

 

A fost un eveniment reusit, la care ne-a simtit extraordinar, ca in fiecare an.

cafeterie.ro kilimanjaro Tanzania

cafeterie.ro cafea tanzania kilimanjaro

 

cafeterie.ro eveniment 8 hours overtime

Marian

Tags:

Leave A Comment

Captcha


Warning: include(/var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_wines_template_common_footer.tpl on line 213Warning: include(/var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_wines_template_common_footer.tpl on line 213Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.6/share/pear') in /var/www/vhosts/cafeterie.ro/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_wines_template_common_footer.tpl on line 213