Cafeterie.ro prezenta la Cupa Zumont

Published In: Despre cafea Created Date: 2014-12-31 Comment: 1

La sala de escalada Galactic Gym a avut loc prima etapa a competitie de catarare Cupa Zumont.

 

A fost un eveniment adresat tuturor categoriilor de cataratori: de la copii la "old boys", de la incepatori la campioni. Au fost invitati si sportivi din Bulgaria, care au si ocupat cea mai mare parte a locurilor de pe podium (ca categoriile avansati).

Noi, cafeterie.ro, am avut placerea de a oferi "din partea casei" o cafea de calitate si un ceai cald.

 

automat de cafea jura ceai julius meinl cafea proaspat prajita

Evenimentul s-a suprapus si cu lansarea noilor pahare de carton-cafeterie, care au sosit cu doar cateva ore inaintea evenimentului.

Cafeaua proaspat prajita a fost oferita la un espressor Jura XC90, One touch, dotat cu racitor pentru lapte. Cafeua de origine Etiopia este proaspat prajita la un producator local. Am avut si un ceai Julius Meinl de fructe, foarte apreciat de copii!

espressor jura cafea proaspat prajita boulder pahar carton cafeterie.ro

Aceasta combinatie de cafea de origine proaspat prajita cu un espressor profesional a fost una castigatoare, foarte multi din cei prezenti au revenit si pentru o a doua cafea. Feed-back-urile au fost pozitive la fel ca atmosfera din timpul competitiei.

Acest eveniment a fost unul foarte reusit, multumim organizatorilor ca ne-au oferit sansa de a participa!

Comments

Created By 2015-01-23 17:39:16 Posted By Varsescu Camelia Comment Link
Multumim pentru surpriza placuta pe care ne-ati facut-o venind la acest eveniment. Cu totii am apreciat momentele de relaxare oferite de cafeterie.ro. Speram sa ne revedem si la urmatoarele evenimente!

Leave A Comment

Captcha


Panel Tool

Reset