Politica de confidentialitate

S.C. CUB PRODCOM SRL. este administratorul site-ului cafeterie.ro si  se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre clienti la momentul inregistrarii pe site. Datele cu caracter personal nu vor fi vandute, schimbate sau inchiriate catre terti.

Administratorii site-ului cafeterie.ro sunt inscrisi in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 30866.

Toate datele introduse pe site-ul cafeterie.ro sunt confidentiale şi nu vor fi transmise catre terte parti  Datele personale ale clientilor cafeterie.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Prin intermediul site-ului cafeterie.ro se colectează doar informaţii necesare creării contului de client (adresa de email) și informaţii necesare finalizării și livrarii comenzii (numele complet, adresa de facturare, de livrare, numărul de telefon, etc). 

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. CUB PRODCOM S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Str. Dr.Raureanu nr. 7, ap.6, Sector 5, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/2337/1996, C.I.F. 8336945, Atribut fiscal RO, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopul specificat, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării lor de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată, reprezentanţii legali ai persoanei vizate, salariaţii operatorului, curierul şi partenerii contractuali ai acestuia.

În fiecare pagină unde vă cerem informaţii personale, va exista şi un link (o legătură) prin intermediul căruia veţi fi întrebat(ă):

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate?

Daca nu va veti da acordul, datele dvs. nu vor fi inregistrate.  Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastră personale, acestea fiind necesare realizarii documentelor fiscale de vanzare si a livrarii prin intermediul curierului a produselor comandate . Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a va livra marfa la adresa solicitata .In acest caz ,va rugam sa ridicati personal marfa de la sediul nostru !

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, aveţi următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de opoziţie (art. 15), de a vă adresa justiţiei (art. 18). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la S.C. CUB PRODCOM S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Str. Dr. Raureanu nr.7,ap.6,sector 5 .

Dacă unele dintre aceste date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, prin una din modalităţile enumerate mai sus.

Pentru orice informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de mail contact@cafeterie.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE GDPR
PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

1. Principii de protectie a datelor

• Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate la pct. 3) .
• Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
• În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimţământul rămâne în vigoare până la notificarea SC Cub Prodcom SRL în acest sens de către dumneavoastră;
• Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
• Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
• Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte, decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea scopurilor prezentate la pct 3.;
• Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Date personale si colectarea lor

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

• Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana fizica subiect, cum ar fi : numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare realizarii contactului cu dvs in vederea procesarii comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate in relatia cu dvs;
• Colectam date de logare pentru accesarea contului shop online cafeterie.ro;
• Colectam prin Google Analytics date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre ;
• Colectam prin Google Analytics date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile noastre web pe care le vizitati ;
• Colectam prin Google Analytics date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre, respectiv locatie geografica, limba, sistem de operare. Nu se colecteaza informatii despre aplicatii software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs.

IMPORTANT: TOATE INFORMATIILE COLECTATE DE GOOGLE ANALYTICS PRIN INTERMEDIUL SITE-URILOR NOASTRE SUNT DOAR LA NIVEL STATISTIC, ELE NEPUTAND FI ASOCIATE UNEI ANUMITE PERSOANE. ESTE POSIBIL CA GOOGLE ANALYTICS SA STOCHEZE INFORMATII REFERITOARE LA IP, DAR ACELE INFORMATII NU NE SUNT DISPONIBILE. NOI PUTEM VEDEA DOAR DATELE GENERATE STATISTICE.

3. Scopul colectarii datelor personale

• orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate de pe magazinul online laboratoarelefiterman.ro;
• orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind expedierea postala/curierat de mostre, materiale informative, materiale promotionale;
• orice comunicare catre persoanele fizice din baza noastra de date legata de trimiterea de newslettere informative si/sau alerte periodice, noutati privind produsele, formulare de feedback, sau alte actiuni sau activitati ale companiei, transmise prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) a persoanei fizice;
• respectarea obligatiilor legale;

IMPORTANT: De asemenea, acolo unde este cazul sau situatia o impune pentru realizarea scopului definit mai sus (cu titul de exemplu: expediere unei comenzi, procesare unei comenzi cu plata cu cardul, expedierea de colete cu mostre, materiale informative/promotionale), SC Cub Prodcom SRL poate furniza datele cu caracter personal altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii in IT, sau alte servicii similare. Daca nu sunteti de acord cu divulgarea datelor personale acestor companii, sunteti rugati sa contactati DPO la adresa de email contact@cafeterie.ro

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

4. Utilizarea datelor personale

• vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionat (pct. 3);

5. Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email contact@cafeterie.ro.

6. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

• aveti dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate;
• pentru pastrarea datelor personale actualizate, va recomandam sa ne informati despre orice schimbare sau discrepanta;

Consimţământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.

Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal.

Consimţământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, accesand link-ul de DEZABONARE din footer-ul oricarui email primit de la SC Cub Prodcom SRL sau adresand direct cererea dvs. in scris pe email contact@cafeterie.ro

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, precum si pentru pentru orice nemulţumire legată de prelucrarea datelor personale, vă puteţi adresa utilizând adresa de email contact@cafeterie.ro

Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul General privind Protecţia Datelor 679/2016, inclusiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de ştergere.

Puteţi să vă exercitaţi oricare din aceste drepturi prin email la adresa contact@cafeterie.ro sau să ne transmiteți o scrisoare semnata si data la adresa noastra. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

7. Actualizari ale acesti politici de confidentialitate

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Confidențialitate a fost realizată în luna Mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-urile companiei, versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate.