Capsule Lavazza Espresso Point
Categorii produse
Cosul tau

Capsule Lavazza Espresso Point

Brand: Lavazza
Cod 460 Un amestec de cafea Arabica ( 40%) din America Centrala si de Sud si cafea Robusta din Africa (60%), cu o aroma intensa si persistenta. Rezultatul este un espresso  cu o aroma puternica si o textura cremoasa si persistenta. Gradul special de măcinare face ca amestecul  sa fie..
95,00RON
Fără TVA:87,16RON
Brand: Lavazza
Cod 408. Un amestec de cafea Arabica ( 40%) din America Centrala si de Sud si cafea Robusta din Africa (60%), cu o aroma intensa si persistenta. Rezultatul este un espresso  cu o aroma puternica si o textura cremoasa si persistenta. Gradul special de măcinare face ca amestecul  sa..
95,00RON
Fără TVA:87,16RON
Capsule Lavazza Espresso Point Aroma Club Espresso (100 bucati)
Stoc epuizat
Brand: Lavazza
Cod 470. Un  amestec compus din cel mai bun sortiment de cafea arabica (100%) din Brazilia si Asia de Sud –Est, caracterizat printr-o aroma puternica si persistenta. Gradul special de macinare si modalitatea de prajire garanteaza  un espresso cremos cu  un gust persistent.Capsule..
118,00RON
Fără TVA:108,26RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Capsulele  Espresso Point – amestecuri fine de cafea, ambalate in doza potrivita pentru a obtine un espresso de calitate pentru toate gusturile. Prospetimea este asigurata printr-un ambalaj individual.

Ambalate in atmosfera controlata,  cate doua capsule intr-un pachet, isi pastreaza aroma si prospetime pentru o lunga perioada de timp.