Compatibile Dolce Gusto
Categorii produse
Cosul tau

Compatibile Dolce Gusto

Brand: Lavazza
Capsulele Lavazza Espresso Cremoso contin un blend de cafea Arabica (America Centrala si de Sud) si Robusta (Asia), pentru un espresso cu gust puternic si bogat. cu aftertaste de ciocolata si fructe uscate.Intensitate: 7/13Capsulele sunt compatibile cu espressoarele Nescafe Dolce Gusto.Cutia co..
23,80RON
Fără TVA:21,83RON
Brand: Lavazza
Capsulele Lavazza Espresso Intenso contin un blend de cafea Arabica (America Centrala si de Sud) si Robusta (Asia). Prajirea dark face ca espresso-ul sa aiba un gust bogat si intens, cu note puternice de caramel.Intensitate: 9/13Capsulele sunt compatibile cu espressoarele Nescafe Dolce Gusto.Cu..
23,80RON
Fără TVA:21,83RON
Brand: Lavazza
Capsulele Lavazza Espresso Bio contin cafea de inalta calitate, 100% Arabica din plantatii organice din America Centrala si de Sud. O cafea cu gust dulce si echilibrat si note fructate delicate.Intensitate: 6/13Capsulele sunt compatibile cu espressoarele Nescafe Dolce Gusto.Cutia contine 16 cap..
23,80RON
Fără TVA:21,83RON
Brand: Lavazza
O cutie de capsule Lavazza Cappuccino contine 8 capsule de cafea si 8 capsule de lapte, pentru prepararea unui cappuccino delicios si cremos.Ideal pentru concedii unde  iubitorii de cappuccino nu isi pot prepara bautura dorita din lapte fresh.Capsulele sunt compatibile cu espressoarele Nes..
23,80RON
Fără TVA:21,83RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Capsule compatibile cu sistemul Nescafe Dolce Gusto