Pentru producția sa, substanțele chimice sunt înlocuite cu îngrășăminte organice, care, de cele mai multe ori, sunt generate de aceleași ferme care cultivă cafeaua. Cultivatorii de cafea aplică toate principiile producției ecologice în toate procesele agricole. Practicile de recoltare și prelucrare ..
Cafea Cumbre macinata 100% arabica, din Columbia, de calitate superioara, prajita natural. Este o cafea tare, dar nu si amara.Aroma: pronuntata.Aciditate: medie/joasa.Consistenta: medie/ridicata...
Cafea macinata de origine unica 100% arabica din Columbia. Regiunea Huila este situata in sud-vestul Columbiei, având amplasarea geografică, resursele naturale și condițiile climatice ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din întreaga lume. Bogățiile sale naturale, car..
Cafea origine Sierra Nevada macinata 100% arabica, din Columbia, de calitate superioara, prajita natural.In cel mai inalt munte al lumii, langa mare, se gaseste un microclimat. Are umiditate destul de ridicata rezultand o cafea cu o consistenta si intensitate mai buna. Majoritatea producatorilor de ..